Opvarmning af selve manchester united trøje arrangementet vil bliv from sun gnila's blog

Penggawa Manchester United, der har spillet 95 gange for landsholdet har scoret 40 mål. 'Det er noget ekstra ordinær stolthed. Fra barnsben altid se jeg det store spil på tv engelsk. Da jeg var en brændende ambition om at være i stand til at forsvare landet. Og nu forfremmet til psg trøje kaptajn er det ud over mine vildeste drømme,' tilføjede den 28-årige.

Coach Roy Hodgson annoncerede anfører på Wembley i forbindelse med annonceringen af ​​truppen, der vil blive anvendt mod Norge og Schweiz.England træner Roy Hodgson udnævnt fire nye ansigter, der skal indgå i en generalprøve mod Norge og EM-kvalifikationskamp i 2016 cons Schweiz. Den fjerde nye ansigt er Calum Chambers, Jack Colback, Danny Rose og Fabian Delph.

Opvarmning af selve manchester united trøje arrangementet vil blive afholdt på Wembley den 3. September. Efter dette, vil Team Three Lions starte 2016 EM-kvalifikationskamp mod Schweiz den 8. september. 'Det vil være interessant at der er nogle nye spillere i. Desværre var vi lidt uheldig i den første kvalifikationskamp efter at gå et besøg i Schweiz. Det nye cast er helt sikkert ikke vil komme til fodboldtrøjer børn at opleve en blød,' sagde Hodgson rapporteret af Reuters torsdag (28/8) ,


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sun gnila
Added Mar 6

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

News

Problem with reading feeds