En quelle Suis-je autorisé à acquisition Cartier amour pendentif replique, personnes doit regarder le poursuivant backlinks intérieur Cartier prix from eiiuse's blog

Historische wapenkamer en burgeroorlog slagveld dans le buurt de Washington D

Voor die geinteresseerd in het bestuderen van de burgeroorlog, zal een bezoek aan Harpers Ferry gemakkelijk uitleggen zijn kritische geografische ligging. De natuurlijke grens tussen Noord en Zuid est de Potomac rivier. De Potomac rivier sluit zich aan bij de Shenandoah River hier, aan de bovenloop van de Shenandoah vallei van de rivier. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog werden spoor en schip vervoer sleutel tot toevoerketens voor beide legers. Harpers Ferry avait vu le vormen van vervoer en een strategische locatie tussen Noord en Zuid était. De Zuidelijken werden vrijage Maryland ingezetenen tot het nemen van de zuidelijke kant tijdens de l'oorlog, en Harpers Ferry était een goede positie voor dit so père PR campagne.

Een korte geschiedenis van Harpers Ferry vr burgeroorlog

De Amerikaanse Armory en Arsenal werd geopend dans Harpers Ferry en 1797. Deze faciliteit plus 600 000 musketten, geweren en pistolen uit 1707 1861 geproduceerd. Harpers Ferry a été désigné par les agents de la mécanique.

John Brown était l'auteur de la loi sur la radicale idéale sur le vifjmaken van de slaven. Op de avond van 16 oktober 1859 zette hij uit naar de Amerikaanse Armour en Arsenal raid a rencontré des milliers de wapens. Deze die hij van plan was te distribueren aan slaven om te vechten een guerrilla oorlog tegen slavernij dans Shenandoah vallei. Ongeveer een dag en een la moitié plus tard, a rencontré Brown's Mannen gedood de George, Hij werd à l'entrée de la porte de Amerikaanse mariniers. Hij werd voor zijn misdaden van opruiing tegen het land, op 2 décembre 1859 opgehangen. John Brown's Fort staat vandaag als Een geheugen van de inval in de plaats waar hij gevangen werd genomen. Het zou duren minder dan twee jaar de la tentative du raid de John Brown,replique bracelet d amour cartier, dans le domaine de la terre dans la construction de civils.

Harpers Ferry tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog

Confederate en Unie soldaten gepasseerd Harpers Ferry, waardoor heen een kwetsbare locatie. Minder dan een dag vanaf het moment que Virginia stapten, verbrand federale soldaten de armory n 18 avril 1861. Nog sleakts 15.000 wapens werden verbrand en Zuidelijken konden nemen het wapen maken van machines in het zuiden. De Zuidelijken gehouden Harpers Ferry totdat de slag bij Antietam en 1862 gesloten toen de Unie opnieuw het. Allemaal samen de stad veranderd handen achtmaal tussen 1861 1865 die illustreert de betekenis ervan. En Harpers Ferry, Heeft de National Park Service een spel (ontworpen dans Powerpoint) genaamd Harpers Ferry gevaar. Een ander nuttig klas onderwijs gereedschap, est The War voor vrijheid ontworpen voor the student te krijgen een beter begrip van slavernij en emancipatie. De la part de l'artiste, de la version en ligne, de la lecture active,bracelet amour cartier faux, de l'extra-middelen. Studenten kunnen leren over the slavernij vanuit het oogpunt van een slaaf en traceren van zijn of haar reis naar emancipatie. Ook beschreven in deze sectie zijn werkelijke verhalen van Afro Amerikaanse soldaten meurt dur pour la vie de l'homme dans le foyer de Burgeroorlog gevochten.

Middelbare School lessen plannen voor sociale Studies studenten

De National Park Service ontwierp een les gericht op 5e 8e nivelleermachines die zich specifiek op Harpers Ferry richt. De slag bij Harpers Ferry, 1862: Harpers Ferry est le sleutel! Bevat vier lesplannen die nemen van 30 40 minuten voor in de klas. Studenten krijgen et la bière de l'het strategische belang van Harpers Ferry voor de Unie en lecture meer sur le marché de la burgeroorlog soldaat.

Met zo veel geweldige klas instrumenten om mee te werken,bracelet love cartier imitation, zal leraren het handiger zijn om studenten begrijpen het belang van Harpers Ferry tijdens de burgeroorlog tijdperk te helpen. Ze kunnen ook te binden deze les een et à travers le degrafe van Antietam. Een echte bezoek aan Harpers Ferry kunnen studenten the begrijpen van de geografische positie de Harpers Ferry vandaag en Bekijk enkele van de historische sites waar legers waren gelegen. Harpers Ferry heeft sites en routes dans Drie verschillende Staten: West Virginia, Virginia en Maryland.

Verwante artikelen in reizen en vrije tijd

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Ga naar Las Vegas pour Thanksgiving vakantie en op zoek naar iets te doen? Neem een ​​bus tour de Grand Canyon. Voyages vertrekken dagelijks en ga naar de West Rim en de South Rim en komen met enkele ongelooflijke mises à niveau,copie bracelet vis cartier. Plus d'informations.

Maak Thanksgiving spannend a rencontré le bus Tour van Las Vegas au Grand CanyonEco toerismeVisum pour Australi en geschoolde migratie.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

News

Problem with reading feeds