Group Info

fotbollströjor

ur premiärminister Narendra Modi 'plötsliga beslut att dra höga valörer sedlar har påverkat det dagliga livet är det för alla att se, med människor som står i enorma köer framför banker försöker fotbollströjor att byta bank har nu notes.It framkom att Modi 'tillkännagivande av demonetarisering har också Maidan fotboll fångad på fel fot too.East Bengal tillkännagav undertecknandet av Haitis internationella Wedson Anselme på tisdag, knappt några timmar innan Modi Fanns på TV för att meddela sin regering' försök att slå ner på penningtvätt.

Varken klubben eller Wedson - som anslöt sig till röd-guld brigad från Dhaka-baserade Seikh Jamal Dhanmondi Club liverpool tröja - avslöjas detaljerna i affären spara det faktum att den haitiska har anmält sig till 18 månader. Dock framåt tvungen att återvända till sitt land på torsdag utan några pengar i advance.Wedson lärde ha beslutat att gå tillbaka hem med några pengar av sitt samtycke i förväg. Men klubben, överrumplas i de förändrade omständigheter kan inte bevilja hans önskan.

Även Dhaka baserade fotboll agent, som underlättade chelsea tröja Wedson 's avtal med Östbengalen från Bangladesh klubb, kände valutakris nypa. Han var tvungen att förlänga sin vistelse i staden som han inte hade tillräckligt med indisk valuta för att möta sin lokala kostnader. Han återvände till Dhaka på lördagen efter att låna pengar från en Östbengalen official.East Bengal tränare Trevor Morgan väntas återuppta laget 'praxis den 19 december, en dag efter den tredje upplagan av indiska Super League är planerad att sluta. Bhattacharya hävdade att Wedson skulle återvända till staden i god tid före det.
http://www.myindiagate.com/community/user/chiquitaz
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/135126
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/136302
http://www.myindiagate.com/community/groups/130553
http://www.myindiagate.com/community/groups/130554

Created: Mar 14 '17 · Admin: sun gnila

Users

Newsfeed

  • No items

News

Problem with reading feeds